Nuk kaluan shumë ditë nga hapja e marketeve Kipper në disa qytete në Kosovë, ky rrjet i marketeve është shumë i njohur në Maqedoninë e Veriut, me shumë pika të tjera të hapura edhe në vendet fqinje.

Kualiteti i lartë i produkteve ushqimore deri tek ato higjienike dhe çmimet e lira kanë bërë që ky market të jetë i përzgjedhuri i shumë qytetarëve.

Kipper do të bëj hapjen e dy pikave të reja në qytetin e Ferizajit, me 5 dhjetor, të hënën, më saktësisht njëri në rrugën: ‘Vëllezërit Gërvalla’ dhe tjetri në rrugën:  ‘Brahim Ademi’.

Me rastin e hapjes në këto dy rrugë, në marketet Kipper do të ketë aksion tre ditor dhe super zbritje në të gjitha produktet.

Këto dy pika janë pika e 5-të dhe 6-të, në Kosovë dhe pas tyre do të ketë hapje të njëpasnjëshme.

Mos harroni se në Kipper:

-Interesi i konsumatorit vjen në radhë të parë

-Ju paguani vetëm për produktin dhe jo paketimin

-Mund të ktheni çdo produkt me të cilin nuk jeni të kënaqur

 

Mbushja e shportës familjare asnjëherë nuk ka qenë më e lirë.

Kurse çdo ditë, vetëm me Kipper!