Një gjykatës në Los Angeles vendosi që Kim Kardashian nuk duhet të jetë përgjegjëse ndaj pretendimeve të Blac Chynas në gjyqin kundër familjes Kardashian-Jenner.

Dokumentet e marra nga Page Six tregojnë se gjykata ka vendosur se ‘asnjë deklaratë’ e bërë nga themeluesja e “Skims”, 41-vjeçe, nuk ishte shpifëse ndaj yllit të “Rob&Chyna”, 33-vjeçare.

Ekipi i Chynas më parë argumentoi se duhej vetëm të provonte se secili i pandehur në këtë rast – përfshirë Kim, Khloe Kardashian, Kylie Jenner dhe Kris Jenner – mori një “pjesë të përgjegjshme” në shpifjet e Chynas, emri i vërtetë i së cilës është Angela White.

Reklama

Blac Chyna (Foto: Page Six)

Gjykatësve iu tha të merrnin parasysh dëshmitë, duke përfshirë e-mailet dhe mesazhet e bëra nga Khloe, Kylie dhe Kris.

Reklama
Pete Davidson e mbështet të dashurën në gjyqin e Blac Chyna kundër familjes Kardashian-Jenner Pete Davidson e mbështet të dashurën në gjyqin e Blac Chyna kundër familjes Kardashian-Jenner

Gjykata ka rënë dakord të premten se nuk ka ‘asnjë provë’ për të mbështetur se Kim kishte ‘përgjegjësi’ në gjyqin e Blac, sipas dokumenteve, kështu që nëna e katër fëmijëve u tërhoq nga kjo.

Blac Chyna dhe Rob Kardashian (Foto: Getty Images)

Vendimi u bazua në argumentet e avokatëve dhe procesverbalin gjyqësor.

Chyna ka akuzuar familjen Kardashian-Jenner për përdorimin e ndikimit të tyre për të anuluar një sezon të dytë të mundshëm të shfaqjes “Rob&Chyna”. /Telegrafi/

Reklama