0Shares

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 16.08.2017 në NS 35/10kV Ferizaj II do të shkyçet:

Dalja 10kV Sillosi (Kodi: 40041001) prej orës 09:30 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ferizaji (një pjesë), Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

Më 16.08.2017 në NS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gotovusha( Kodi:40044005) nga ora 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët dhe e Epërme, Shushiq, Palojë, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj dhe Brod.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 16.08.2017 në NS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Narcisi( Kodi:40044006) nga ora 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Hotel Narcisi dhe Llaza.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 16.08.2017 në NS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Molika( Kodi:40044007) nga ora 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 16.08.2017 në NS 35/10kV Shterpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pilana( Kodi:40044008) nga ora 13:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Pilana, Farma dhe Gllogu.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 16.08.2017 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci(Kodi:80080006) prej orës 10:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve 10 kV në LP.

Më 16.08.2017 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha(Kodi:82082002) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i shtyllave 10kV në segmentin për TS3 Turjak.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 16.08.2017 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Industriali(Kodi:62000015) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS.231 Muharremi Petroll,TS.232 Biraria(Topanicë),TS.233 Seperacioni, TS.234 Ujësjellësi (Topanicë),TS.235 Lindi Petroll,TS.236 Fabrika e Bllokave,TS.238 Dogana,TS.242 Topanicë (Përparimi), TS.241 Borovcët,TS.243 Landi.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 16,17,18.08.2017 në NS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Arberi(Kodi:60063011028) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: vetëm konsumatorët e TS Arbëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçjen e kabllove të vjetra dhe kyçjen e atyre të reja.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 16.08.2017 në NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Binqa(Kodi:61067008) prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mogillë, Kabash, Rafshinë, Bozovik, Shoshar dhe Debelldejë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 16.08.2017 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vitomirica (Kodi:50000010) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i 2 shtyllave 12m, ndërrimi i ormanit TU.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 16.08.2017 në NS 35/10 kV Prizreni III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lakuriqi I ( Kodi:30032011) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lakuriqi I dhe Lakuriqi V.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 16.08.2017 në NS 35/10 kV Prizreni III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Çlirimi i popullit (Kodi:30032013) prej orës 12:00 deri ne ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtëpia e kulturës, Bujar Godeni, çlirimi i popullit, sporti, lulishtja dhe komiteti.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 16.08.2017 në NS 35/10 kV Prizreni III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lakuriqi IV ( Kodi:30032014) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lakuriqi IV.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)