Cila shenjë është më e lehtë për të shpenzuar para? Kush nuk ka kurrë në fund të muajit? E kush e jep centin e fundit për pallton më të bukur Kashmiri?

Luani, Shigjetari dhe Binjakët janë kampionë në shpenzimin e parave.

Luani

Kampion absolut në shpenzimin e parave. Le të shkojmë me radhë. Luani di të bëjë para serioze. Ai është punëtor dhe gjithmonë përpiqet të jetë edhe më i mirë.

Megjithatë, ai është dikush që nuk pendohet që ka dhënë paratë e fundit për një pallto të bukur Kashmiri apo për sallone luksoze, edhe pse në dollap tashmë janë tri palë.

Luani është thjesht i tillë, e do luksin, e do dhe di të shpenzojë para. Edhe centin e fundit në tavernë di ta shpenzojë për një këngë të mirë, verë cilësore dhe miq.

Shigjetari

Adoleshenti i përjetshëm me moton: tani dua gjithçka dhe nesër do të mendojë për pasojat. Dhe kështu do të jetë gjithmonë, sepse ai është një fëmijë i Jupiterit dhe lumturia e shoqëron në mënyrë të çuditshme në jetë.

Ka të njëjtin qëndrim ndaj parave. Centin e fundit e jep për udhëtim, për të kaluar kohën me miqtë. Gjithmonë reagon në një moment, pa menduar pasojat. I pëlqen të punojë, di të punojë dhe fiton para, por edhe i shpenzon lehtë.

Binjakët

Buzëqeshja më e bukur e astrologjisë, të paprekshëm në komunikim. Kalimi i kohës në qytet me ta është i garantuar. Gjithmonë i marrin paratë i fundit, sepse i shpenzojnë për gjithçka që u bie në sy. Binjakëve u pëlqen të shpenzojnë para për blerje – pazar për veshjet, blerje në shtëpi.

Ata e duan shumë shoqërinë, ndaj një pjesë e madhe e parave të tyre shkojnë për “blerje” nëpër kafenetë e qytetit. Është një shenjë që nuk ka kurrë para për “ditët e zeza”.