LAJMI I FUNDIT:

Shpenzimet

86 Artikuj

Mbi 27 mijë euro nga buxheti i shtetit për mëditjet e deputetëve gjatë vitit 2022

Mbi 27 mijë euro nga buxheti i shtetit për mëditjet e deputetëve gjatë vitit 2022

Financa
Microsoft me rritjen më të ngadaltë në 6 vjetet e fundit

Microsoft me rritjen më të ngadaltë në 6 vjetet e fundit

Botë
Qytetarët e Kosovës harxhuan më pak për festat e fundvitit, rritet në 20 për qind numri i familjeve që nuk festojnë për arsye ekonomike

Qytetarët e Kosovës harxhuan më pak për festat e fundvitit, rritet në 20 për qind numri i familjeve që nuk festojnë për arsye ekonomike

Albert Spahiu
KQZ-ja kufizon shpenzimet për fushatën zgjedhore në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarë në komunat veriore

KQZ-ja kufizon shpenzimet për fushatën zgjedhore në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarë në komunat veriore

Kosovë
​Bislimi: Të ndalohet dezinformata se Qeveria po i mban paratë e nuk po i shpenzon

​Bislimi: Të ndalohet dezinformata se Qeveria po i mban paratë e nuk po i shpenzon

Financa
Shtyhet shqyrtimi i raportit të shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për 6-mujorin e parë të këtij viti

Shtyhet shqyrtimi i raportit të shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për 6-mujorin e parë të këtij viti

Financa
Tre shpenzuesit më të mëdhenj të Zodiakut

Tre shpenzuesit më të mëdhenj të Zodiakut

Astrologji
Hoti: Mosrishikimi i buxhetit do të ndikojë negativisht në investimet kapitale dhe punësim

Hoti: Mosrishikimi i buxhetit do të ndikojë negativisht në investimet kapitale dhe punësim

Financa
Kuvendi i Kosovës ka shpenzuar mbi 1.8 milionë euro për tre muajt e parë 2022

Kuvendi i Kosovës ka shpenzuar mbi 1.8 milionë euro për tre muajt e parë 2022

Ekonomi
Zbulohet mënyra se si eprorët e Policisë i ndanin faturat e shpenzimeve, që të mos kalonin shumën e paraparë

Zbulohet mënyra se si eprorët e Policisë i ndanin faturat e shpenzimeve, që të mos kalonin shumën e paraparë

Kosovë
Çmimet e larta rrisin të ardhurat buxhetore në Shqipëri, 26 për qind më shumë në dy muaj

Çmimet e larta rrisin të ardhurat buxhetore në Shqipëri, 26 për qind më shumë në dy muaj

Shqipëri
Kuvendi i Kosovës shpenzoi mbi 8 milionë euro gjatë vitit të kaluar

Kuvendi i Kosovës shpenzoi mbi 8 milionë euro gjatë vitit të kaluar

Kosovë
Rritja e të ardhurave buxhetore në Shqipëri, e ndikuar nga rimëkëmbja e ekonomisë

Rritja e të ardhurave buxhetore në Shqipëri, e ndikuar nga rimëkëmbja e ekonomisë

Shqipëri
Deficiti buxhetor i Shqipërisë u tkurr në 2021, shpenzimet tejkalojnë të ardhurat me 700 milionë euro

Deficiti buxhetor i Shqipërisë u tkurr në 2021, shpenzimet tejkalojnë të ardhurat me 700 milionë euro

Klaudjo Jonuzaj
Shpenzimet e Presidencës së Kosovës, gjatë 2021-së u harxhuan 97.4 për qind më pak se në vitin 2017

Shpenzimet e Presidencës së Kosovës, gjatë 2021-së u harxhuan 97.4 për qind më pak se në vitin 2017

Financa
Këto tri shenja të Zodiakut janë kampionë në shpenzimin e parave

Këto tri shenja të Zodiakut janë kampionë në shpenzimin e parave

Lifestyle
Armiku më i madh i një llogarie bankare është zemra e thyer e një gruaje

Armiku më i madh i një llogarie bankare është zemra e thyer e një gruaje

Lifestyle
Si të qëndroni ngrohtë në dimër, pa shpenzuar shumë para!

Si të qëndroni ngrohtë në dimër, pa shpenzuar shumë para!

Shëndetësi Lajme
20 gjëra që mund të bësh në vend që të shpenzosh para

20 gjëra që mund të bësh në vend që të shpenzosh para

Këshilla dhe arsye
Doni të dukeni si motrat Kardashian? Mësoni koston e vërtetë për një pamje të kuruar deri në detaje

Doni të dukeni si motrat Kardashian? Mësoni koston e vërtetë për një pamje të kuruar deri në detaje

Psikoprofil
Miftaraj: Prokuroria t’i hetojë shpenzimet enorme nga Qeveria

Miftaraj: Prokuroria t’i hetojë shpenzimet enorme nga Qeveria

Kosovë
KQZ nuk tregon raportin e shpenzimeve për zgjedhjet

KQZ nuk tregon raportin e shpenzimeve për zgjedhjet

Kosovë
Si t’i mbani shpenzimet në nivel të njëjtë edhe kur energjia elektrike shtrenjtohet

Si t’i mbani shpenzimet në nivel të njëjtë edhe kur energjia elektrike shtrenjtohet

Bëje vet
Instituti GAP: Zvogëlimi i numrit të ministrive do t’ia kursej buxhetit të Kosovës rreth 15.5 milionë euro

Instituti GAP: Zvogëlimi i numrit të ministrive do t’ia kursej buxhetit të Kosovës rreth 15.5 milionë euro

Financa