Joker është kthyer. Nga Joker, ne i referohemi virusit që jo vetëm mbledh të dhëna nga përdoruesit e Android, por gjithashtu vjedh para dhe më shumë.

Virusi u zbulua së fundmi në tetë aplikacione Android të renditura në Google Play Store nga Quick Heal Security Labs të cilat e raportuan atë te Google dhe aplikacionet e prekura u hoqën.

Virusi Joker është i rrezikshëm sepse mund të vjedhë të dhënat personale të përdoruesve, listat e kontakteve, informacionin e pajisjes, mesazhet, të bëjë thirrje telefonike dhe më shumë, transmeton Telegrafi.

Aplikacionet e infektuara janë:

Auxiliary Message
Fast Magic SMS
Free CamScanner
Super Message
Element Scanner
Go Messages
Travel Wallpapers
Super SMS

Reklama

Nëse keni ndonjë nga këto aplikacione në telefonin tuaj Android, duhet t’i çinstaloni ato menjëherë. /Telegrafi/

Reklama