LAJMI I FUNDIT:

Këtë të premte në HaPiTe: Çka duhet pronarët e bizneseve të dinë për HR?

Këtë të premte në HaPiTe: Çka duhet pronarët e bizneseve të dinë për HR?

A je CEO, pronar biznesi apo menaxher i burimeve njerëzore që po kërkon mënyra për të rritur efikasitetin e burimeve njerëzore?

HaPiTe po organizon një ngjarje për ju.

Këtë të premte nga ora 16:00 do të diskutohet për temën “Çka duhet pronarët e bizneseve të dinë për HR?“, në hapësirat e HaPiTe.

Çka do të diskutohet në këtë event?

Shkumbin Ibraimi, specialist i Burimeve Njerëzore dhe CEO në Staffix, Blerim Zogaj – rekrutues dhe CEO në Talent Network dhe Brezar Xërxa – menaxher i platformës në Telegrafi Jobs, ndër të tjera, do të diskutojnë për:
– Menaxhimin e burimeve njerëzore
– Strategjitë më të mira për rekrutimin, zhvillimin dhe vlerësimin e punonjësve
– Promovimin e konkurseve të punës
– Krijimin e kulturës së punës

Përse duhet të regjistroheni?

Ky event do të sjellë diskutimet e ekspertëve, strategjitë praktike dhe shembujt e suksesit të ndërmarrësve të tjerë. Po ashtu, menaxherët e burimeve njerëzore dhe profesionistët në këtë fushë do të zgjerojnë njohuritë e tyre. Kjo është një mundësi për të mësuar, t’u frymëzuar dhe ndërtuar kontakte të reja për të gjithë ata që janë të interesuar për menaxhimin e burimeve njerëzore dhe rritjen e biznesit të tyre.

Regjistrohuni tani dhe siguroni vendin tuaj! Numri është i limituar, kështu që mos e lini për më vonë!

Ky diskutim është vazhdimësi e ngjarjeve që po organizon HaPiTe. Eventet paraprake iu dedikuan marketingut digjital dhe inteligjencës artificiale, punës me influencerë, punës si freelancer e tema të tjera të cilat zgjuan interesimin e audiencës.

HaPiTe është hapësirë për ngjarje dhe mbledhi të komunitetit e themeluar nga Hallakate, Pixels dhe Telegrafi me qëllim që bizneset dhe personat aktiv në komunitet të zhvillojnë aftësitë e tyre, të rrënjëzohen dhe të zbulojnë mundësi bashkëpunimi.

Në trend Ekonomi

Më shumë

"Holiday In Resort 2", Shëngjin - Investimi më i zgjuar që do të bëni

Edil Project
Kompania Turistike Shpejtimi ofron nisje çdo ditë në drejtim të Shëngjinit dhe Velipojës

Kompania Turistike Shpejtimi ofron nisje çdo ditë në drejtim të Shëngjinit dhe Velipojës

Kompania Turistike Shpejtimi
Lansohet Brainhero: Platforma AI që zhvillon kreativitetin e fëmijëve

Lansohet Brainhero: Platforma AI që zhvillon kreativitetin e fëmijëve

BrainHero.ai
Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Ekonomi
Lansohet forma e aplikimit për subvencionim të energjisë elektrike për familjet e cenueshme

Lansohet forma e aplikimit për subvencionim të energjisë elektrike për familjet e cenueshme

Ekonomi
Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Ekonomi
Kalo në kategori