LAJMI I FUNDIT:
Hallakate

Hallakate

29 Artikuj

Info

Hallakate është agjenci në Kosovë që ofron shërbime të specializuara për krijim, zhvillim dhe menaxhim të Rrjeteve Sociale.

Përfitoni nga zbritja me Telegrafi Deals për trajnim në menaxhimin e rrjeteve sociale në Hallakate

Përfitoni nga zbritja me Telegrafi Deals për trajnim në menaxhimin e rrjeteve sociale në Hallakate

Hallakate
Trajnohu për Social Media Manager me 20% zbritje nga Telegrafi Deals

Trajnohu për Social Media Manager me 20% zbritje nga Telegrafi Deals

Hallakate
STIKK zgjedh Bordin e ri, miratojnë 4 objektivat kryesore

STIKK zgjedh Bordin e ri, miratojnë 4 objektivat kryesore

Biznes
Genc Meraku flet për industrinë në 3GO

Genc Meraku flet për industrinë në 3GO

Rreze Hoxha
Metaverse, NFT & Web 3.0 – ngjarja e radhës në ICK

Metaverse, NFT & Web 3.0 – ngjarja e radhës në ICK

Teknologji
Episodi i katërt i podcast-it nga Hallakate: Gazi i Pixels vjen në 3GO

Episodi i katërt i podcast-it nga Hallakate: Gazi i Pixels vjen në 3GO

Rreze Hoxha
Episodi i tretë i podcast-it 3GO: Hana Qerimi është e treta e vërteta!

Episodi i tretë i podcast-it 3GO: Hana Qerimi është e treta e vërteta!

Rreze Hoxha
Trajnohu për Social Media Manager me 30% zbritje nga Telegrafi Deals

Trajnohu për Social Media Manager me 30% zbritje nga Telegrafi Deals

Trajnime
Episodi i dytë i podcast-it 3GO: Uraniku i ICK-së me Valonin e Hallakate-s

Episodi i dytë i podcast-it 3GO: Uraniku i ICK-së me Valonin e Hallakate-s

Rreze Hoxha
Në podcast-in nga Hallakate – drejtori i Telegrafit, Gentian Lluka për herë të parë e 3GO-n historinë e suksesit

Në podcast-in nga Hallakate – drejtori i Telegrafit, Gentian Lluka për herë të parë e 3GO-n historinë e suksesit

Rreze Hoxha
Hallakate vjen me GIVEAWAY!!!

Hallakate vjen me GIVEAWAY!!!

Marketing
Filteri “Puthe” në Instagram për 28 Nëntor!

Filteri “Puthe” në Instagram për 28 Nëntor!

Lajme Teknologji
Prezenca digjitale, thelbësore për një biznes të suksesshëm

Prezenca digjitale, thelbësore për një biznes të suksesshëm

Të Tjera
“Çka ki me bo kur del nga karantina?”, filteri që po përdoret shumë në Kosovë, provojeni edhe ju

“Çka ki me bo kur del nga karantina?”, filteri që po përdoret shumë në Kosovë, provojeni edhe ju

Media Sociale
Covid-19: Si e ka ndryshuar pandemia mënyrën se si jetojmë, punojmë, konsumojmë, blejmë dhe komunikojmë

Covid-19: Si e ka ndryshuar pandemia mënyrën se si jetojmë, punojmë, konsumojmë, blejmë dhe komunikojmë

Të Tjera
OEAK: Autoritetet lokale mund të mbështesin bizneset lokale në kohë të pandemisë

OEAK: Autoritetet lokale mund të mbështesin bizneset lokale në kohë të pandemisë

Të Tjera
Filteri i ‘Nuses kosovare’ në Instagram, shndërrohet në hit edhe ndër personalitetet e njohura

Filteri i ‘Nuses kosovare’ në Instagram, shndërrohet në hit edhe ndër personalitetet e njohura

Yjet
Digjitalizimi i ‘Nuses kosovare’

Digjitalizimi i ‘Nuses kosovare’

Media Sociale
Dy anët e rrjeteve sociale

Dy anët e rrjeteve sociale

Sociale
A mund të fitohen zgjedhjet nga rrjetet sociale? Ekspertët thonë se kanë ndikim të madh, por jo përcaktues

A mund të fitohen zgjedhjet nga rrjetet sociale? Ekspertët thonë se kanë ndikim të madh, por jo përcaktues

Albert Spahiu
Taksa për produktet serbe mobilizon kompanitë lokale, premtojnë shërbime  falas për prodhuesit vendor

Taksa për produktet serbe mobilizon kompanitë lokale, premtojnë shërbime falas për prodhuesit vendor

Kosovë
DMEXCO ngjarja më e madhe e ekonomisë dixhitale

DMEXCO ngjarja më e madhe e ekonomisë dixhitale

Të Tjera
Bizneset diskutojnë rreth mundësive për shërbimet konsulente dixhitale

Bizneset diskutojnë rreth mundësive për shërbimet konsulente dixhitale

Biznes
Përballje: Privatësia në internet dhe në Facebook, sa janë të sigurta të dhënat tuaja personale?

Përballje: Privatësia në internet dhe në Facebook, sa janë të sigurta të dhënat tuaja personale?

Kosovë