LAJMI I FUNDIT:

Rikthehet trajnimi “Bëhu SMM” i Hallakate, pas kërkesave të shumta

Rikthehet trajnimi “Bëhu SMM” i Hallakate, pas kërkesave të shumta

Interesimi i madh për profesionin e menaxhimit të rrjeteve sociale dhe kërkesës së madhe në Hallakate për t’u trajnuar në këtë fushë, ka bërë që Hallakate ta rikthej për herë të fundit trajnimin “Bëhu SMM”.

Në këtë trajnim, të ndjekur nga më shumë se 500 të interesuar, ligjëruesi Valon Canhasi e shkrinë përvojën e tij shumëvjeçare në një modul të jashtëzakonshëm për t’i ndarë njohuritë dhe teknikat e nevojshme që pjesëmarrësit të përfitojnë sa më shumë dije për menaxhimin e platformave sociale.

Grupi i parë pritet të fillojë më 4 mars. Ky rrugëtim i juaji do të zgjasë 5 javë, çdo të hëne dhe të mërkure, nga ora 17:00 deri në ora 21:00. Ndërsa, grupi i 2 pritet të fillojë me 5 mars dhe do të mbahet çdo të marte dhe të enjte, nga ora 17:00 deri në ora 21:00.

Çka do të mësoni gjatë trajnimit në Hallakate?

1.Hyrje në rrjete sociale dhe në ekosistem të mediave sociale në Kosovë-

-Si funksionon algoritmi

-Cila është shprehia e përdoruesve Kosovarë

-Cila është shprehia sipas gjeneratave

2.Si të hulumtoni dhe të definoni target audiencën (Persona)

– Cila është shprehia e kërkimit ne Google

– Çka ehte Audience Insights edhe si ta përdorim

3.Si të ndërtoni prezencën online në Facebook dhe Instagram si biznes apo organizatë

– Si të lexoni të dhënat dhe si ti interpretoni ato

– Si të organizoni kampanjat me Facebook Ads Manager

-Si të definoni objektivat e marketingut dhe KPI-s

-Si të definoni buxhetin e kampanjave

– Si të definoni procesin e “hinkës” (AIDA)

– Si të menaxhoni shitjet në chat

4.Kuptoni procesin e gjenerimit të ideve kreative

-Si të krijoni kalendarin e përmbajtjes

-Si të ndërtoni prezencën online në Instagram

-Si të ndërtoni prezencën online në LinkedIn

-Si të ndërtoni prezencën online në #Twitter

– Këshilla për menaxhimin e rrjeteve sociale

– Mjete për menaxhimin e rrjeteve sociale

– Mjete për organizimin dhe planifikimin e punës

Dhe jo vetëm. Pas përfundimit të këtij trajnimi, do t’i keni 4 orë FALAS konsulencë dhe do të bëheni pjesë e një komuniteti, ku do të mund t’i ndiqni falas evente të rëndësishme të fushës.

Vendet janë të limiturara. Rezervo vendin tani!