Dizajni i enterierit disa vite të fundit ka arritur ta vërë në hije skenën e modës.

Për çdo ditë shohin mënyra të reja se si mundemi ta bëjnë të ngrohtë shtëpinë, si t’i përdorim truket me të cilat vizualisht rrisim hapësirat e caktuar, si edhe të cilat ngjyra është më mirë t’i përdorin në shtëpinë tonë etj.

Edhe pse nevojitet pak guxim, ju propozojmë që në enterierin tuaj të fusni detaje ngjyrë të zezë, transmeton Telegrafi.

Ngjyra e zezë paraqet elegancë dhe fuqi, mirëpo nëse jeni adhurues i stilit minimalist, jemi të sigurt që me përdorimin e bash kësaj ngjyre do të arrini dukje më të mirë të banesës.

Ngjyra e zezë përshtatet perfekt me të gjitha ngjyrat e tjera, posaçërisht me ato të shndritshme, prandaj ju jep mundësi loje e lirie në krijimin e hapësirës vetjake.

Qoftë kur vendosni të dekoroni me këtë ngjyrë apo bëni edhe një hap më të guximshëm dhe e ngjyrosni një mur, vendosni raft të zi, ose madje edhe nëse e ringjyrosni parketin me këtë ngjyrë shik, nuk do të gaboni.

Shikoni fotografitë në vijim dhe inspirohuni:

/Telegrafi/