Një pjesë e Këshillit Qendror Grevist te SBASHK-ut, shoqëruar nga Këshilli Qendror Grevist i BSPK-së kanë vizituar shkollën “Ismail Qemali”, në Prishtinë.

Kryetari i SBASHK-ut tha se presidentja ka premtuar se do ta bëjë të pamundurën që ta bind qeverinë që të ulet të bisedojë me SBAShK-un.

Ndërsa tha se 50 eurot, e ofruara nga Qeveria në pakon e re prezantuar të shtunën, është një shumë që nuk ju duhet.

Jasharaj tha se greva do të vazhdojë, derisa të realizohen kërkesat e tyre.

Tensionohet situata në 'Ismail Qemali', një qytetar tenton ta pengoj ekipin e SBASHK-ut Tensionohet situata në 'Ismail Qemali', një qytetar tenton ta pengoj ekipin e SBASHK-ut

Ndërkaq është shprehur optimist se gjërat do të lëvizin.

Po ashtu gjatë kësaj vizite, reaguan edhe dy mësimdhënëse të kësaj shkolle, duke kërkuar nga SBAShK-u që t’a ndalin grevën. Ato kërkuan nga Jasharaj që të lëshojë pe edhe kësaj here dhe të fillojë mësimi. /KP/

Reklama
Reklama