Tashmë e keni zakon të bëni dashuri në vende të zakonshme? Dhe a do të dëshironi të sillni pak më shumë kreativitet dhe imagjinatë në dhomën e gjumit?

E po është koha që – të largoheni nga dhoma! – shkruan Cosmopolitan, përcjell Telegrafi.

Mirëpo, që seksi në vaskë të mos përfundojë në fatkeqësi, ju propozojmë një pozicion shumë efikas – i cili do t’ju ofrojë kënaqësi të vërtetë!

Uluni në vaskë duke lakuar gjunjët, ndërkaq partnerja juaj le t’ju kapë për këmbe dhe le t’ju ulet në krahë – me fytyrë të kthyer ndaj njeri-tjetrit.

Për ekuilibër të sigurt le të mbështet parakrahët në skaj të vaskës, kështu do t’i ofrojë edhe pozicion për ngritje dhe ulje.

Ky pozicion, theksojnë seksologët, është perfekt për pikën G të saj, sepse ajo ka kontrollin mbi ritmin dhe mund të lëvizë sipas dëshirës së saj! E po ju?

Ju lirisht merruni me sisët dhe klitorin e saj! /Telegrafi/