LAJMI I FUNDIT:

KEDS zë 187 konsumatorë duke e vjedhur energjinë elektrike për një javë

KEDS zë 187 konsumatorë duke e vjedhur energjinë elektrike për një javë

Planet dhe aksionet për kontrolle të keqpërdorimeve të ekipeve të Departamentit të Humbjeve në KEDS vazhdojnë të zbatohen në tërë Kosovën në baza ditore.

Reklama

Vetëm gjatë javës së kaluar në të gjitha distriktet dhe nën distriktet janë kryer 1,963 kontrolle të konsumatorëve të energjisë elektrike, për të cilët dyshohej se po keqpërdorin rrymën.

Prej tyre 187 u vërtetua se po e anashkalonin matjen e saktë të energjisë elektrike.

Keqpërdorimi i energjisë elektrike është i papranueshëm dhe i dënueshëm.

Rastet e tilla, ekipet e KEDS-it do t’i parashtrojnë për procedura të mëtutjeshme gjyqësore.