Policia në Prizren ka arrestuar katër të dyshuar, tre-meshkuj dhe një femër (të mitur), pasi të njëjtit duke përdorur forcën dhe mjete të forta, i kanë grabitur para të gatshme një personi në vlerë 880 €.
/
Të gjithë të dyshuarit, pas intervistimit në prezencë të prindërve dhe avokatëve, në konsultim me prokurorin, janë dërguar në mbajtje. /Telegrafi/