LAJMI I FUNDIT:

KAM marketi tashmë edhe në qytetin e Pejës

KAM marketi tashmë edhe në qytetin e Pejës

Të martën, më 14.02.2023 marketi KAM do të hapet për herë të parë në qytetin e Pejës, në rrugën “Gjin Gazuli” pas urës së lumit.

KAM është rrjeti më i njohur i marketeve të llojit hard-diskont në Maqedoninë e Veriut me 77
markete në Maqedoni, 24 në Bulgari dhe 24 në Kosovë.

Në Kosovë, KAM është prezent prej 6 vitesh dhe vazhdon të rritet dhe zgjerohet, kësaj radhe me një pikë të re në qytetin e Pejës.

Qëllimi i marketit KAM është të ju ofrojë qytetarëve produkte me cilësi të lartë dhe çmime të ulta, përmes një asortimenti që përmban produkte cilësore nën brendin KAM si dhe produkte të brendeve ndërkombëtare.

Ju ftojmë të gjithëve të merrni pjesë në hapjen e madhe, ku sigurisht se nuk do të mungojnë zbritjet dhe ofertat e shkëlqyera. Gjithashtu, do të ketë lojëra shpërblyese si dhe degustime të produkteve të veçanta që mund të gjenden vetëm në KAM.

Ju mirëpresim me entuziazëm! Me respekt, marketi KAM!

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Mustafa i PDK-së i reagon Muratit: 29,509 persona që nuk po figurojnë si të papunësuar, e as si të punësuar i janë bashkëngjitur karvanit të migrimit

Mustafa i PDK-së i reagon Muratit: 29,509 persona që nuk po figurojnë si të papunësuar, e as si të punësuar i janë bashkëngjitur karvanit të migrimit

Ekonomi
Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Epidamn
Telegrafi Jobs - mundësi të shumta pune në Kosovë - APLIKO TANI!

Telegrafi Jobs - mundësi të shumta pune në Kosovë - APLIKO TANI!

Telegrafi Jobs
Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate EXPO

"Nuk ka ndodhur asnjëherë në historinë e shtetit”, Murati: Për 30 muaj, mbi 32 mijë të rinj që kanë filluar punë në Kosovë

Ekonomi
BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

Korporata Rugove
Kalo në kategori