LAJMI I FUNDIT:

Kafshët e fshehura në këtë ilustrim i gjejnë vetëm ata që dinë të analizojnë (Foto)

Kafshët e fshehura në këtë ilustrim i gjejnë vetëm ata që dinë të analizojnë (Foto)

Peizazhi i qetë që shfaq bregdetin me shkëmbinj, një shtëpi, detin dhe dy anije në lundrim, brenda ka të vizatuara edhe katër kafshë.

Reklama

Për dallim nga ilustrimet tjerat, ku kërkohet shikim i fortë, në këtë rast duhet të përdoret logjika dhe të shqyrtohet ajo që shihet, transmeton Telegrafi.

Analizoni se ku mund të jenë fshehur kafshët

Ekspertët thonë se vetëm ata që dinë të analizojnë dhe njohin format e kafshëve, kanë mundësi t’i gjejnë se ku gjenden lakuriqi, antilopa, dhelpra dhe flamengo.

“Bëj pjesë te njerëzit që dinë të analizojnë, sepse hera e parë që i gjeta pa e parë fotografinë ku janë të hijezuara” është një koment lidhur me rastin.

Krijesat e vizatuara në peizazh

Mirëpo, në rastet tjera thuhet se nuk ka qenë aq e vështirë t’i gjejnë krijesat që ndodhet në shkëmbin anash dhe në breg të detit. /Telegrafi/