LAJMI I FUNDIT:

A jeni gati për një fuqizim pozitiv dhe transformues të mendjes tuaj?

A jeni gati për një fuqizim pozitiv dhe transformues të mendjes tuaj?

Ka ardhur koha të nxirrni maksimumin nga aftësitë tuaja personale dhe të arrini suksesin që gjithmonë keni ëndërruar!

“Mindsets 4 Success” – një përvojë e padiskutueshme e zhvillimit personal dhe profesionist që do të mbahet në Prishtinë më datën 17 qershor.

Në këtë event të rrallë, ju do të takoheni me 7 folës të shquar, të cilët kanë bërë ndryshime të mëdha në jetën e tyre dhe janë gati t’ju ndihmojnë të bëni të njëjtën gjë.

Cfarë do të fitoni në “Mindsets 4 Success”?

Do të mësoni strategji të fuqishme dhe teknika praktike për të rritur vetëbesimin tuaj, për të shndërruar ndikimin e mendimit tuaj në sukses të vërtetë dhe për të arritur qëllimet tuaja profesionale dhe personale. Me një kombinim të prezentimeve të pasionuara, seancave interaktive dhe diskutimeve të thella, ju do të krijoni një bazë të fortë dhe njohuri që mund t’i përdorni për gjithë jetën tuaj.

RIKUJTIM: ky është eventi i parë i këtij lloji në rajonin tonë, kështu që e keni mundësinë e rrallë të merrni pjesë në një fillim të madh të një rrugëtimi të ri drejt suksesit. Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth folësve dhe temave që do të trajtohen, vizitoni faqen zyrtare të eventit në: www.mindsets4success.com/m4s