Një bankomat i Bitcoin nisi të lëshonte monedha prej 20 funtesh para udhëtarëve të tronditur në një stacion metroje në Londër.

Sipas mediave britanike, përcjell Telegrafi, xhirimet, të filmuara në stacionin Bond Street pranë Oxford Street, tregojnë rojet e sigurisë që rrethojnë makinën e parave për të ndaluar njerëzit që të kenë qasje në para.

Ndërkohë, një klient, që besohet të ketë qenë duke bërë tërheqje, qëndronte afër bankomatit, me një çantë të vendosur në dysheme, e mbushur me para.

Konsumatori dukej se po grumbullonte paratë në çantë dhe madje përdorte këmbët e tij për të afruar paratë afër së bashku.

Ai është injoruar nga rojet e sigurisë, derisa po shikonte paratë duke dalë.

Kompania polake që zotëron makinën tha se ka filluar të merret me rastin, duke shtuar se një klient po tërhiqte një shumë të madhe parash. /Telegrafi/