Një person ka raportuar në polici se derisa ishte duke marrë trajnim mjekësorë në shtëpinë e shëndetit në Mitrovicën e Veriut, një person tjetër i panjohur për të e kishte sulmuar fizikisht.

Policia gjithashtu njofton se vikitima ka pranuar tretman mjekësorë pas incidentit dhe lidhur me rastin është njoftuar prokurori.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se derisa ka qene ne trajtim mjekësor në Shtëpinë e Shëndetit, është sulmuar fizikisht nga një i dyshuar i panjohur. Viktima ka pranuar tretman mjekësor. Lidhur me rastin është njoftuar prokurori”, bënë të ditur policia./Telegrafi/