Apple po teston një azhurnim të FaceID për iPhone 13, i cili gjithashtu duhet të punojë me një maskë dhe syze të njollosura, siç raporton rrjedhësi i njohur Jon Prosser. Sipas tij, testet zhvillohen në pajisjen iPhone 12.

Subjektet e testimit u kërkohet të mbajnë maska ​​brenda dhe jashtë dhe syze në stile të ndryshme. Testuesit gjithashtu duhet të vendosin maskë dhe të provojnë shkyçjen me një të.

Kur do të vijë mbështetja e përmirësuar e maskës, pra nëse do të vije me lansimin e celularit të ri ndoshta në mes të shtatorit ose si pjesë e një përditësimi të mëvonshëm të softuerit, mbetet për t’u parë.

Përveç kësaj, Apple duhet të përmirësojë kamerat dhe ekranet me kënd ultra të gjerë.

Ngjyra të reja gjithashtu priten. Gjithashtu mund të lansohen AirPods dhe iPad të rinj. Për më tepër, thashethemet për një Apple Watch Series 7 po bëhen më të forta. /Telegrafi/