Sikurse çdo herë, edhe kësaj radhe Interex dëshmon se fokusi i këtij rrjeti të supermarketeve është që të ofrojë përvojë krejtësisht ndryshe të blerjes dhe t’u qëndrojë afër konsumatorëve me çmimet më të lira në treg, shpërblime të ndryshme e shumëçka tjetër!

Ndonëse ka vetëm pak kohë prej se ka përfunduar loja më atraktive shpërblyese, ku Interex në mesin e shumë shpërblimeve i ka ndarë edhe 3 vetura të reja Citroen C3 dhe banesë te Rëra e Hedhur, kësaj radhe Interex sjell zbritjen javore me çmime ekstra lirë!

Duke filluar prej datës 18 shtator e deri me datën 24 shtator, në Interex do t’i gjeni të gjitha produktet esenciale – qofshin ato ushqimore apo higjienike – me ofertë speciale.

Për më shumë, shikoni fletushkën e zbritjes!