Udhëtarja e paemëruar, që arriti me vonesë në një aeroport afër Medellin të Kolumbisë, e humbi fluturimin me aeroplan për një Bogota.

Kur kuptoi se nuk mund të udhëtonte, por duhet të blinte një biletë të re për këtë shërbim, e nervozuar nisi t’i thyente kompjuterët e një sporteli të aeroportit, si dhe të hynte brenda, transmeton Telegrafi.

Derisa i drejtohet me fjalë ofenduese punonjësve, iu kërkonte që t’ia jepnin një biletë, derisa atë e larguan me forcë njësiti i sigurimit.

Më vonë është bërë e ditur, se ajo ka qenë e dehur derisa reagoi në atë formë, ndërsa detyrohet të paguajë për dëmet materiale. /Telegrafi/