Qindra bashkëaktivist të Astritit Deharit, miq, shokë, familjarë, e qytetarë i janë bashkuar marshit në nderim të Astrit Deharit.

Pas përfundimit të marshit, qytetarë të shumtë po bëjnë edhe homazhe në nderim të tij.

Të gjitha lajmet rreth Astrit Deharit dhe vdekjes së tij tragjike Të gjitha lajmet rreth Astrit Deharit dhe vdekjes së tij tragjike

Homazhet po bëhen para Teatrit Kombëtar të Kosovës. /Telegrafi/

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

12

13

14

15

16