“Enigmat e Hipokratit” ka protagonist ekskluziv Hetem Ramadanin, përfaqësuesin tipik të mjekësisë “ndryshe”

Reklama

Hetem Ramadani është i ftuari special në emisionin e radhës “Enigmat e Hipokratit”. Përmes një bashkëbisedimi mjaft interesant, teleshikuesit do të njihen me stilin e jetës e tij të jetës, për të kuptuar nga afër të gjitha ato teza që shumëkujt kohë më pari i janë dukur të padëgjuara, të guximshme, të reja, por që kanë mundur të ndryshojnë edhe jetën e shumë personazheve gjatë kësaj kohe.

Në këtë ballafaqim do të mësoni se si teoritë e tij Z. Ramadani i vë në jetë për mirëqenien e tij personale, por edhe për shumë kë që ka nevojë për të ndryshuar stilin e jetës, për të shëruar sëmundjet që deri diku marrin edhe jetën e njerëzve.

Reklama
Reklama

Në dallim nga mjekësia klasike, Hetem Ramadani është përpunues i tezave shkencore, të cilat bazohen në aftësitë që ka organizmi i njeriut për të reaguar pozitivisht ndaj një stili jetese të shëndetshme.

Duke pasur parasysh që jemi në situatë të një sfide të jashtëzakonshme pas-COVID dhe në të cilën nuk na lejohet të bëjmë gabime, është shumë e rëndësishme të jemi të kujdesshëm se çka lexojmë, këshillat e kujt i dëgjojmë dhe cilat rekomandime zbatojmë.

Një emision i tëri për të mos u humbur!

/Telegrafi/