Njerëzit në mbarë botën kanë shijuar super hënën e katërt dhe të fundit për vitin 2022.

E njohur si Hëna Sturgeon, hëna ishte në pikën e saj më të afërt me Tokën në orët e para të mëngjesit të së premtes, raporton BBC.

Fotografët kapën ngjarjen hënore përkrah peizazheve mahnitëse dhe monumenteve të famshme.

Shijoni disa prej imazheve interesante të realizuara nga Stambolli, Londra e deri tek New Yorku. /Telegrafi/

A plane is seen with the full moon behind