Vetëm jini të sigurt në veten dhe aftësitë tuaja dhe pastaj përdorni pak imagjinatë dhe përpiquni të bëni më të mirën e asaj që keni aktualisht. Kjo është pikërisht ajo që bëri Brian Edward Kahrs nga Clearwater, Florida.

Ai hodhi ujë nga një kovë e madhe për pastrimin e dyshemesë, mori një ventilator gjethesh dhe një çadër. Çdo gjë tjetër është bërë nga fizika, dhe rezultati është një automjet i shkëlqyer në miniaturë për distanca më të vogla, transmeton Telegrafi.

Ashtu si me një makinë, diapazoni është i lidhur drejtpërdrejt me kapacitetin e rezervuarit të karburantit të ventilatorit, dmth baterisë nëse vendosni për variantin eko-miqësor.

Duke gjykuar nga videoja, Kahr menaxhon me lehtësi këtë trafik dhe padyshim që çadra i ndihmon.

Ndryshe, për shembull, nga skuterët, këtu tingulli i një ventilator paralajmëron këmbësorët në kohë për t’u larguar dhe shumë janë të befasuar nga krijimtaria e autorit. /Telegrafi/