Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Hysni Gucati ka zhvilluar një takim virtual me ambasadorin e SHBA’ve në Kosovë, Philip Kosnett, ku kanë biseduar për situatën e tanishme në vend dhe për veteranët e UÇK’së.

“Falënderoj edhe një herë ambasadorin për sinqeritetin e tij dhe përkrahjen që SHBA’të kanë ndaj Kosovës”, ka shkruar Gucati në Facebook.