Në Universitetin e Stambollit, një grup prej 20 personash sulmuan 6 studentë që po dilnin nga kafeteria.

Një nga nxënësit që u sulmuan pohoi se ishin ngacmuar nga një grup idealist dhe pretendoi se në grupin sulmues kishte njerëz nga jashtë shkollës.

Pas sulmit, studentët shkuan në spital për të marrë një denoncim për sulm.

Në pamje u pasqyruan momentet kur grupi i shtrëngoi studentët pas murit të ndërtesës dhe i rrahu.

Sipas lajmeve në publictv.com.tr, një nga studentët e sulmuar ka deklaruar se “ishin ngacmuar prej një muaji nga një grup idealist”.

Duke u shprehur se ata janë ekzaminuar për të marrë një denoncim rrahjeje, nxënësi ka pohuar se në grupin sulmues kishte persona nga jashtë shkollës. /Telegrafi/

Reklama

Reklama