Në disa vende në botë priten udhëzimet rreth asaj nëse maskat e fytyrës do të bëhen të obligueshme ose jo.

Dhe pavarësisht nëse të tjerët mendojnë se duhet vendosur ose jo, një grua e ka “ndarë mendjen”.

Madje, sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ajo ka bërë edhe një “eksperiment” me maskën.

Woman cuts hole in face mask so that it's easier to breathe

Ajo e cila kishte prerë vrima në maskën e saj vetëm që të merrte frymë më lehtë, ndërkaq vlen të ceket kjo e bën maskën plotësisht të padobishme. /Telegrafi/