Google Docs është një alternativë e shkëlqyeshme dhe falas për aplikacionet me pagesë si Microsoft Word. 

Plus fakti që është i bazuar në rrjet do të thotë që gjithmonë do të keni një kopje rezervë dhe gjithmonë do të jeni në gjendje ta përdorni atë në çdo kohë dhe kudo që dëshironi. 

Sigurisht, mund të ketë disa tipare jo të disponueshme, por është falas dhe e kryen punën.

Në fakt, lajmi i mirë për përdoruesit e Google Doc është se duket se Google do të prezantojë një veçori të re për shërbimin, në formën e numërimit të fjalëve në kohë reale.

Më parë, nëse do të dëshironit të shihni se sa fjalë ose karaktere kishte dokumenti juaj, duhej të bënit atë në mënyrë manuale.

Sidoqoftë, me këtë veçori të re, nuk do të keni nevojë dhe mund të shihni numrin e fjalëve të drejtpërdrejta në këndin e poshtëm të dokumentit tuaj që vazhdimisht do të vazhdojë të përditësohet vetë ndërsa dokumenti juaj përparon. 

Sipas Google, “Ne kemi dëgjuar që shfaqja e këtij informacioni është e dobishme për përdoruesit që punojnë në dokumente që kërkojnë numërimin minimal ose maksimal të fjalëve.”

Google ka filluar ta përdorë funksionin tek përdoruesit, por nëse nuk e shihni akoma, ai do të shfaqet së shpejti. 

Kompania deklaron se duhet të arrijë tek të gjithë përdoruesit e Google Doc në tetor. /Telegrafi/