0Shares

Google është gjithashtu në IFA 2017 dhe po njofton një prani të përditësuar të Google Asistentit të saj. Shërbimi i zërit po arrin tek altoparlantët, makinat larëse, tharësit dhe vakumet. Pajisjet dhe aparatet e para do të vijnë “më vonë këtë vit” kështu që më në fund mund të thuash “Ok Google, lani rrobat e mia”.

Ndihmësi i Google është shumë i dobishëm për të bërë pyetje, për të mbajtur oraret dhe për të kontrolluar shtëpinë tuaj të zgjuar. Shërbimi zanor i zërit është tashmë i disponueshëm në Google Home, por gjithashtu po arrin në Zolo Mojo nga Anker, TicHome Mini i Mobvoi dhe GA10 nga Panasonic. Duhet të ketë më shumë kohë deri kur Google shpall më shumë pajisje përgjatë javës.

LG do të jetë prodhuesi i parë i pajisjes në shtëpi që do të prezantojë makina larëse, tharëse dhe vakuume që mund të kontrollohen nga një pajisje me ndihmësin, si një smartphone ose një altoparlant. Komandat si “Ok Google, filloni pluhurinimin” dhe “Ok Google, janë rrobat e mia të pastra?” Duhet të bëhet një rutinë nëse jeni gati për një realitet fantashkencë.

Google gjithashtu kujtoi se Asistent tashmë punon shkëlqyeshëm me krijuesit e automatizimit në shtëpi si Honeyëell, Netatmo, TP-Link dhe Ëemo. Me ta, ju mund të vendosni spërkatësin, ndizni nxehësin e ngadalshëm ose ndizni dritat, sepse e ardhmja është tani.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)