Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla ka thënë se, Republika e Kosovës mbetet e përkushtuar për dialogun, për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë.

Reklama

Kjo, thotë Gërvalla marrëveshja mund të arrihet në mënyrë të qëndrueshme vetëm me zgjidhje të drejta, me njohjen reciproke në qendër.

“Asnjëherë me qetësimin e ngatërrestarëve dhe kriminelëve, vetëm me shtetin ligjor””.

“Republika e Kosovës mbetet e përkushtuar për dialogun për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë. Kjo mund të arrihet në mënyrë të qëndrueshme vetëm me zgjidhje të drejta dhe të drejta, me njohjen reciproke në qendër. Asnjëherë me qetësimin e ngatërrestarëve dhe kriminelëve, vetëm me shtetin ligjor”, ka shkruar Gërvalla.

Reklama