Apple flet për një “problem me zërin” dhe tani po riparon telefonat inteligjentë të prekur, pa pagesë.

Apple po ‘lufton’ me një sërë gabimesh te iPhone 12 dhe 12 Pro. Prandaj, tani do të fillojë një program riparimi.

Sipas kësaj, një “përqindje shumë e vogël e pajisjeve iPhone 12 dhe iPhone 12 Pro në disa raste do të përjetonte probleme me zërin për shkak të një komponenti ndoshta të gabuar në modulin e celularit”.

Konkretisht, kjo do të thotë: Nëse nuk mund të dëgjoni asgjë ndërsa flisni në telefon me iPhone 12, ka shumë të ngjarë të jeni të prekur.

Reklama

Riparime falas

Këto janë telefona inteligjentë të prodhuar midis tetorit 2020 dhe prillit 2021 dhe pajisjet tani do të riparohen pa pagesë.

Reklama

Apple në mënyrë specifike thekson se bëhet fjalë vetëm për iPhone 12 dhe 12 Pro, variantet mini dhe max nuk përfshihen në program. /Telegrafi/