Prindërit e dinë se fëmijët kanë shumë energji për ta bërë jetën e tyre “edhe më interesante”.

Megjithatë, në disa raste, ata dinë të krijojnë edhe “probleme”.

Sidoqoftë, edhe në raste të tilla, ju gjithashtu mund të qeshni në vend që të qani.

Kjo sepse në fund të fundit, ne të gjithë i duam fëmijët dhe idetë e tyre të çmendura. /Telegrafi/