Humanistja e madhe me prejardhje shqiptare, hapi një organizatë bamirësie për fëmijët jetimë dhe të sëmurë, që t’u sigurojë atyre strehë të shëndetshme.

Më poshtë mund të shihni një moment nga veprimtaria e Shën Terezës, ku ajo shihet duke luajtur me litar me një fëmijë jetim.

teresa4