LAJMI I FUNDIT:

Fillojnë dërgesat për modelin AITO M7

Fillojnë dërgesat për modelin AITO M7
Reklama

AITO është marka e automobilave e Huawei dhe Seres dhe zyrtarisht ka lansuar modelin e saj të dytë, M7, në muajin korrik.

Nga java e fundit e korrikut iu ofruan klientëve testimet e para dhe tashmë po dorëzohen makinat e para.


Lansimi ishte një sukses i shpejtë me mbi 10 mijë automjete të porositura në dy orët e para.

Ky nuk është një SUV i lirë apo i vogël, çmimet fillojnë nga afro 48 mijë dollarë për modelin e nivelit fillestar dhe shkojnë deri në gati 57 mijë dollarë për versionin më të lartë të gamës, versionin Ultimate.

AITO M7 është një SUV luksoz, me 6 vende, me një gamë mbresëlënëse dhe një listë të gjatë të pajisjeve standarde.

Huawei dhe Seres festuan dërgesat e para me ceremonitë e mbajtura në Shenzhen dhe Chongqing.

AITO M7 nuk është një EV i pastër – ai është caktuar si EREV në Kinë, një automjet elektrik me rreze të gjerë. Do të thotë se përveç motorëve elektrikë dhe baterisë së madhe, ka një zgjatues të rrezes së benzinës. Ndryshe nga automjetet PHEV, motori me benzinë nuk është i lidhur me motorin dhe vepron thjesht si një gjenerator që rimbush bateritë. /Telegrafi/