Ushtria ruse lëre që po godet infrastrukturën civile në Ukrainë dhe po e pësojnë me jetë mijëra civilë, ata kanë filluar në masë të madhe edhe të vjedhin.

Fillimisht është raportuar e filmuar duke vjedhur rrobalarëse, rakun e gjësende të ndryshme, transmeton Telegrafi.

Ndërsa tani ushtarët e Vladimir Putinit, janë filmuar duke vjedhur vaska të cilat i transportonin nëpër kamionë.

Kjo është një dëshmi tjetër, që rusët nuk po zgjedhin mjete që t’i shkaktojnë sa më shumë dëme Ukrainës dhe popullit të këtij vendi.

E derisa e tërë bota e quan luftë dhe agresion ndaj një shteti sovran, Kremlini po vazhdon ta gënjejë popullin e vet duke thënë se në Ukrainë po zhvillohet “operacioni special ushtarak”. /Telegrafi/

Reklama