Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) ka lëshuar një njoftim të rëndësishëm sot (e mërkurë) gjatë ditës.

Grumbullimi i Përfaqësueses së Kosovës U19 ka qenë i parashikuar të bëhet në Shqipëri në datat 24-31 mars, ndërsa ndeshjet ishin parashikuar të luheshin në datat 29-31 mars.

Megjithatë, FFK ka njoftuar se një gjë e tillë nuk do të ndodh dhe grumbullimi i ekipit U19 është anuluar.

Kosova U19 mposht Moldavinë në finale, fiton turneun ‘Roma Caput Mundi’ Kosova U19 mposht Moldavinë në finale, fiton turneun ‘Roma Caput Mundi’

Anulimi ka ardhur pas diskutimit me Komitetin e Emergjencës së Federatës Shqiptare të Futbollit në mirëkuptim me FFK-në dhe specialistët përkatës shkaku i situatës së fundit me coronavirusin.

Njoftimi pa ndërhyrje i FFK-së

Federata e Futbollit e Kosovës njofton se:

Anulohet grumbullimi i Përfaqësueses U19 lidhur me ndeshjet miqësore me Shqipërinë.

Vendimi është marrë nga Komiteti i Emergjencës i Federatës Shqiptare të Futbollit – FSHF, në mirëkuptim me Federatën e Futbollit të Kosovës, dhe ka ardhur në vijim të konsultimeve të FSHF-së me specialistët përkatës, si pasojë e situatës së fundit të krijuar në Shqipëri.

Grumbullimi ka qenë i parashikuar të bëhet në Shqipëri në datat 24-31 mars, ndërsa ndeshjet ishin parashikuar të luheshin në datat 29-31 mars.

/Telegrafi/