LAJMI I FUNDIT:

Festo ditëlindjen në VitaLand – oferta fantastike!

Festo ditëlindjen në VitaLand – oferta fantastike!

Parku më i madh i lojërave, VitaLand është duke ofruar një shumëllojshmëri të ofertave të për ditëlindje për ta bërë ditëlindjen e fëmijës vërtetë të paharrueshme. Me ofertat e tyre më të reja, Vitaland po ju sjell edhe më shumë argëtim dhe emocione, me një çmim të volitshëm. 

Për vetëm 11,99 euro fëmija juaj dhe miqtë e tyre do të mund të shijojnë një orë në këndin e lojërave, e ndjekur nga një orë në dhomën e ditëlindjes, ku do të kenë hot-dog, patate të skuqura, lëngje, ujë dhe ushqime të lehta, si dhe tortë e cila paguhet ekstra nga çmimi i ofertës.  

Fëmija i ditëlindjes do të marrë një dhuratë falas dhe argëtim me maskotë për 10 minuta. Por, kjo nuk është e gjitha. Në VitaLand fëmija juaj do të ketë edhe 10 foto FALAS të ditëlindjes. 

Kurse, me ofertën e dytë për vetë 15,99 euro, i vogli juaj dhe të ftuarit e tij, krahas ushqimeve sikurse në ofertën e parë, do të kenë mundësinë të argëtohen me dy maskota si dhe dhoma e ditëlindjes do të dekorohet. E patjetër që këtu përfshihen edhe fotot e ditëlindjes. 

Oferta e tretë është paketa më e mirë e festës së ditëlindjes. Për 17,99 euro, fëmija juaj dhe të ftuarit e tyre do të shijojnë dy orë lojëra në këndin e lojërave, pasuar nga një orë e 30 minuta në dhomën e ditëlindjes, ku do të hanë pica ose makarona, lëngje, ujë, snacks, chicken fingers, patate të skuqura, si dhe tortë e cila paguhet ekstra nga çmimi i ofertës. 

Kjo ofertë përfshinë edhe një lëshim falas në zip line, karaoke dhe facepaintig. Fëmija i ditëlindjes do të marrë gjithashtu një dhuratë falas, argëtim me dy maskota për 10 minuta, si dhe 20 fotografi që ofrohen FALAS  

Bëjeni ditën tuaj të veçantë vërtetë të paharrueshme me ofertat fantastike të VITALAND

Rezervoni tani dhe përgatituni të krijoni kujtime që do të zgjasin një jetë!