LAJMI I FUNDIT:

Regjistrimi i popullsisë, familja Jashari përfundon procesin nga stafi i ASK-së

Regjistrimi i popullsisë, familja Jashari përfundon procesin nga stafi i ASK-së

Procesi i regjistrimit të popullsisë në Kosovë është duke vazhduar, dhe sot ka përfshirë një vizitë të veçantë nga stafi i Agjencisë së Statistikave të Kosovës (ASK).

Familja e komandantit legjendar Adem Jashari, të cilët mbeten një simbol i rezistencës dhe sakrificës, iu nënshtruan procesit të regjistrimit me sukses në shtëpinë e tyre.


Kryefamiljari, Rifat Jashari, i priti anëtarët e ASK-së me mikpritje të ngrohtë.

“Familja legjendare, Jashari, përfunduan me sukses obligimin e tyre qytetar,” tha një përfaqësues i ASK-së.

Gjatë vizitës, stafi u shpreh mirënjohës për mirëpritjen dhe theksoi rëndësinë e përfundimit të këtij procesi vital për vendin.

Regjistrimi i popullsisë, i cili ka filluar më 5 prill dhe pritet të përfundojë më 17 maj, është një operacion kyç statistikor që ndihmon në hartimin e politikave të ardhshme dhe zhvillimin e qëndrueshëm të shtetit.

Deri më tani, raportohet se janë regjistruar rreth 1.3 milionë banorë, duke dëshmuar angazhimin e qytetarëve ndaj kësaj detyre kombëtare.

ASK inkurajon të gjithë qytetarët që të marrin pjesë në regjistrim dhe të kontribuojnë në krijimin e një pasqyre sa më të saktë të popullësisë së Kosovës./Telegrafi/

Në trend Ekonomi

Më shumë
Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Ekonomi
Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Ekonomi
Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Perfetta Pashteta
A don me ditë qysh me u dok ma s'miri?

A don me ditë qysh me u dok ma s'miri?

Melodia Px
UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT
Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

IP Petrol
Kalo në kategori