“Inane” titullohet filmi i bazuar në librin “Vera pa kthim” të autorit Besnik Mustafaj.

Ekranizimi i romanit që vlerësohet si ndër më të mirët të Mustafajt, premierën do ta ketë sot, më 16 tetor, në kinema MIllenium në Tiranë.

Në rolet kryesore të filmit interpretojnë Anila Bisha dhe Neritan Liçaj. /TCh/