Çdokush që e ka shijuar sharmin e Venedikut, tashmë do ta gjejë atë edhe në qytetin e shkretëtirës.

Reklama

Ndërtuesit kanë zbuluar planet për të rikrijuar qytetin e famshëm italian. Gondolat dhe kanalet komplekse do vijnë në një version të përshtatur për Dubain. Ndërsa, projekti “Venediku lundrues” do jetë një destinacion me pesë yje – si resort i parë lundrues. /Telegrafi/