0Shares

Donald-Elisona dhe Fotini-Danjel po flasin për martesën e këtyre dy të fundit dhe i thonë se presin ftesë.

Fotini-Danjel i përgjigjen se nuk ka ftesë sepse i kanë ftuar publikisht.

Lajmet e fundit nga yjet seksi shqiptare Lajmet e fundit nga yjet seksi shqiptare

Por duket se Elisona e ka mendjen në një tjetër martesë, duke provokuar Donaldin teksa i thotë se në fisin e tij duhet një femër e gjatë për të sistemuar rracën.

Ndërkohë Donaldi ia kthen Elisonës për martesën, ai do të martohet me të kur të zgjatet edhe nja 5 cm.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)