Kohën e palakmueshme gjatë dimrit meshkujt e kanë tendencë të kalojnë në fitnes për të realizuar atë që quhet “trupi i plazhit”.

Por, çfarë kuptimi ka trupi i plazhit me një trup të pa pastër dhe me qime të padëshiruara?

Depilohuni me laser në Face & Body Care, pa dhimbje, pa irritim të lëkurës dhe pa djegie me ftohje.

Shfrytëzoni ofertën e veçantë ku vjen zbritja nga 400 euro në 300 euro dhe për 5 seanca depiloni gjoksin, krahët dhe shpinën.

Ju meritoni një trajtim të tillë, i cili ofrohet në Face & Body Care, andaj shfrytëzoni mundësinë që vera t’iu pret pa qime dhe në top formë.

Për më shumë vizitoni Face & Body Care që gjendet në rrugën Mark Dizdari afër shkollës “Hasan Prishtina” apo kontaktoni në:

Nr. Tel/Viber: +38349 226 006 dhe Facebook dhe Instagram 

artikull i sponsorizuar