Leonardo DiCaprio është fotografuar duke shijuar pushimet me Camila Morrone në ishullin St. Barts.

Reklama

Disa përdorues të rrjeteve sociale e kanë kritikuar hamshorin hollivudian se po tregohet hipokrit, pasi ka udhëtuar me një jaht luksoz që e ndot mjedisin.

Aktori është ambasadori i OKB-së, i përkushtuar për të rritur ndërgjegjësimin se si ndryshimet klimatike dhe neglizhenca e mjedisit ndikojnë te njerëzimi. Ai e ka quajtur ndryshimin e klimës si kërcënimin më të madh për njerëzimin.

(Foto: IMP/Backgrid/MEGA)

Ai u ka bërë thirrje fansave që t’i kushtojnë vëmendje këtij problemi, ndërsa me rolin e tij në hitin e Netflix, “Don’t Look Up”, arriti ta motivojë publikun që të marrë masa që mbrojnë planetin tonë.

Komedia që ka ngjallur diskutime në mbarë botën - ekspertët e klimës komentojnë kritikat ndaj filmit "Don't Look Up" Komedia që ka ngjallur diskutime në mbarë botën - ekspertët e klimës komentojnë kritikat ndaj filmit "Don't Look Up"
Reklama

Mirëpo, përkundër qëndrimit këtij qëndrimi, DiCaprio ka lundruar në Karaibe me të dashurën Camila dhe miqtë që nga 1 janari, me një jaht të mbushur me qindra mijëra litra karburant. Ky jaht prodhon sasi të mëdha të dyoksidit të karbonit, i cili është shumë ndotës. /Telegrafi/

Reklama

(Foto: IMP/Backgrid/MEGA)

(Foto: IMP/Backgrid/MEGA)

(Foto: IMP/Backgrid/MEGA)

(Foto: IMP/Backgrid/MEGA)