Pas lajmeve se presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, është larguar nga Turqia dhe pas refuzimit të aterrimit të aeroplanit të tij nga ana Qeveria gjermane, doli edhe një lajm i çuditshëm.

Syri.net raporton se Erdogani mund të synojë Kosovën ose qeverinë.

Sipas këtij portali, “këtë lajm e bëjnë fakt mediat në Tiranë”.

“Mediat pranë qeverisë theksojnë se destinacioni i mundshëm i Erdoganit mund të jetë Rinasi ose aeroporti i Prishtinës”, thuhet në këtë portal.

Të gjitha lajmet rreth grushtshtetit në Turqi Të gjitha lajmet rreth grushtshtetit në Turqi