LAJMI I FUNDIT:

Dështon intervistimi i Maxhunit për dëbimin e shtetasve turq

Dështon intervistimi i Maxhunit për dëbimin e shtetasve turq
Drejtori i AKI-së, Shpend Maxhuni, gjatë raportimit në Komisionin për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

Komisioni Hetimor Parlamentar në mbledhjen e sotme kishte paraparë intervistimin e shefit të AKI-së Shpend Maxhuni në lidhje me dëbimin e gjashtë shtetasve turq nga Kosova.

Por në mungesë të kuorumit ka dështuar intervistimi i kreut të AKI-së për ndriçimin e këtij rasti.


Ditë më parë ky komision pati ftuar presidentin e Kosovës Hashim Thaçi, të raportojë në lidhje me këtë rast, mbledhje kjo që ishte shndërruar në debat dhe akuza në mes presidentit dhe anëtarëve të komisionit hetimor. /KP/Telegrafi/