Një burrë derisa është munduar të bëjë selfie, ka rrëshqitur në shkëmbin e ujëvarës dhe ka rënë nga një lartësi prej 50 metra.

Subrat Nag nga India kishte humbur drejtpeshimin, dhe kishte rrëshqitur nga shkëmbi Gali Gabdar, transmeton Telegrafi.

Të qeshurat e mikut të tij shndërrohen në britma, derisa sheh mikun e tij 24-vjeqar duke u rrëzuar nga shkëmbi i ujëvarës.

Nag i ka shpëtuar më të keqes, por është në gjendje të rëndë shëndetësore pas këtij incidenti që i ndodhi në Odisha të Indisë. /Telegrafi/