Këngëtarja e famshme, Demi Lovato, zbuloi se nuk do të flasë më për rikuperimin e saj nga overdoza.

Kjo do të thotë që ajo pi alkool dhe pi duhan marihuanë, por abstenon nga ndonjë ilaç tjetër më i rëndë, shkruan Mirror.

Lovato zbuloi statusin e saj në një dokumentet në kanalin Youtube të quajtur ‘Dancing With the Devil’, i cili preku temën e ovërdozës që kishte në vitin 2018.

Në një intervistë me Zach Sang, Lovato tha: “Unë kam vendosur që ndoshta kurrë nuk do të diskutoj për parametrat e shërimin tim”.

Ajo shtoi: “Nuk është duke thënë se rikuperimi im funksionon për të gjithë, por nuk është një zgjidhje e vetme për të gjitha. Ka të bëjë vetëm me identifikimin e asaj që funksionon më mirë për ju dhe vazhdimin e kësaj. ”

Dokumentari në YouTube zbuloi gjithashtu se disa njerëz të afërt me Lovato, që përfshinte menaxherin e saj Elton John, e kishin kritikuar këngëtaren për vendimin e saj për të vazhduar pirjen e marihuanës dhe e alkoolit. /Telegrafi/