Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, në një postim të tij të sotëm në Twitter ka thënë se të drejtat e njeriut dhe elementet fundamentale të demokracisë mund të jenë sfida për Kosovën, por edhe privilegje.

”Një mundësi për të ia kujtuar vetës që të vlerësojmë vlerat e lirisë dhe të respektojmë të drejtat e njeriut dhe elementet esenciale të demokracisë. Këto mund të jenë një sfidë por po ashtu privilegj për çdo shtet të ri, në veçanti për Kosovën”, ka shkruar Delawie në Twitter.

PostimiiI Delawie vjen në datën e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë. /Telegrafi/